Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kondisyon muayene edilmelidir. 

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık kuruluşyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli ortam oluşturur.

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın malik olduğu düzlük ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla örgülmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine bilim gidermek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en koca kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın yanı rabıta yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama şeşna düzenınması kolaylaşır ve henüz ziyade muhatara vermesi önlenir.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı ötekisi hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve arka branş uygulandığı kabil, dikey ürkü pas Yangın Kapısı uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha lüks insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Dairesel merdivenin onay verilmediği yerler ortada ekol, afiyet kuruluşu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba olduğu eğlence merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına cevaz verilemez.

Report this wiki page